Belly Support

 

Snel af van je zwangerschapsbuikje.

Vrijwel iedere vrouw maakt zich tijdens of na de bevalling / zwangerschap druk over het feit of ze haar oude figuur wel terug kan krijgen en willen dus snel afvallen. Wil jij ook na de bevalling snel af van je buik en weer terug op gewicht? Dan helpt de Belly Support je hierbij.

De Belly support is bedoeld voor direct na de bevalling. Het kan ook nog enkele weken na de bevalling aangeschaft en gedragen worden.

Negen maanden lang heeft je lichaam naar de bevalling toegewerkt. Nu draag je ineens geen kind meer in je buik. Je lichaam moet zich opnieuw aanpassen aan een nieuwe situatie.

“Zorgen voor je baby is zorgen voor je lichaam.”


Alle kraamvrouwen hebben een zekere mate van instabiliteit van het bekken na de bevalling. De buikspieren zijn door een zwangerschap slap geworden, waardoor de spieren moeten aansterken. De baarmoeder is nog groot en zwaar. Na de bevalling ervaart men vaak een onprettig 'leeg buikgevoel'. Logisch, want de buik is leeg en slap en het weefsel en spieren zijn zwaar belast.

De Belly Support biedt ondersteuning daar waar nodig en met de juiste compressie! Het helpt jouw oude figuur weer snel terug te krijgen. Het idee voor dit product is ontstaan uit de medische productlijn van Design Veronique en moet niet vergeleken worden met een sluitlaken of trendy buikbanden.

Tijdelijk hanteren wij geen verzendkosten.


Nadebevalling.nl


...kom snel weer in shape!

De website nadebevalling.nl is er voor jou, omdat moeders ook op en top vrouw zijn. Wij selecteren producten voor je die je snel helpen om weer in shape te komen. Ook vind je h... Lees verder
Geplaatst op 07-07-2011
Belly Support:

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Dankzij de juiste steun een beter
herstel na de bevalling