Aanbevolen door artsen

 

“Dit zeggen artsen over de Belly Support.”

De Belly Support is niet een medische noodzaak, maar draagt absoluut bij aan een beter herstel. De Belly Support zal ervoor zorgen dat je snel weer je oude figuur terug hebt. Het betreft hier een medisch hulpmiddel dat het Amerikaanse FDA keurmerk draagt!

Hoe werkt de Belly Support?

Na de bevalling is het lichaam in een korte tijd compleet veranderd. Anatomisch heeft dit nogal wat impact. De Belly Support oefent exact de juiste hoeveelheid ondersteuning ofwel compressie uit op de buik. Dit aspect is essentieel. De Belly Support moet daarom niet verward worden met een sluitlaken of zwangerschapsbanden. Deze bieden alleen horizontale steun die bovendien inconsistent is. De Belly Support zorgt er tevens voor dat de moeder een rechte houding aanneemt hetgeen van positieve invloed is op het algehele herstel. Mogelijke rugklachten worden zodoende ook voorkomen.

Kan ik ook na een keizersnede de Belly Support dragen?

Ja, met name zelfs! Het herstel voor bevallingen middels keizersneden is gemiddeld langer. Door de lichte compressie op de buik na een keizersnede geeft het meteen de juiste steun. Het beschermt de incisie en houdt het stabiel dankzij de volledige ondersteuning. Hierdoor vermindert het bovendien littekenvorming.

Hoe snel na de bevalling kan het gedragen worden?

De Belly Support kan vanaf 2 dagen na de bevalling gedragen worden.

Voor wie is de Belly Support nu precies bedoeld?

Artsen raden de Belly Support iedere moeder aan die herstellende is van ofwel een natuurlijke bevalling of via een keizersnede.

Hoe lang adviseren artsen om de Belly Support te dragen?

Het lichaam van iedere vrouw is anders, maar geadviseerd wordt om de Belly Support na de bevalling nog minimaal 6 weken te dragen.

Nadebevalling.nl


...kom snel weer in shape!

De website nadebevalling.nl is er voor jou, omdat moeders ook op en top vrouw zijn. Wij selecteren producten voor je die je snel helpen om weer in shape te komen. Ook vind je h... Lees verder
Geplaatst op 07-07-2011
Belly Support:

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Dankzij de juiste steun een beter
herstel na de bevalling