Meer informatie

 

“Van medische compressiekleding tot de Belly Support!”

Over het merk Design VeroniqueDesign Veronique is wereldmarktleider uit Amerika op het gebied van medische compressiekleding na esthetische of reconstructieve operaties. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van compressiekleding. De Belly Support kan men NIET vergelijken met een sluitlaken of trendy buikbanden!!

Eigenlijk is het logisch dat Design Veronique nu ook een support broek heeft ontwikkeld voor vrouwen na de bevalling / zwangerschap. Bij een buikwandcorrectie verliest men in een kort tijdbestek een grote hoeveelheid vet van de buik. Het lichaam is in een korte tijd compleet veranderd. Anatomisch heeft dit nogal wat impact. Het dragen van compressiekleding na een operatie is essentieel voor een snel en goed herstel. Voor vrouwen na een bevalling / zwangerschap geldt dit natuurlijk ook.

De expertise is aangewend om revolutionaire ondersteunende kleding te maken voor vrouwen na een bevalling / zwangerschap en dat zorg draagt voor een beter en snel herstel van het lichaam. Hiervan kun jij nu profiteren !

Downloads:

Nadebevalling.nl


...kom snel weer in shape!

De website nadebevalling.nl is er voor jou, omdat moeders ook op en top vrouw zijn. Wij selecteren producten voor je die je snel helpen om weer in shape te komen. Ook vind je h... Lees verder
Geplaatst op 07-07-2011
Belly Support:

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Dankzij de juiste steun een beter
herstel na de bevalling